Peste 100 de participanti la INSPIRO, editia a 2-a | Progresiv

Magazinul Progresiv a organizat ieri, la Radisson Blu Hotel din Bucuresti, a doua editie a INSPIRO, o conferinta despre oameni, modele si idei care ne inspira atat la nivel profesional cat si personal. La eveniment au participat peste 100 de persoane, profesionisti din FMCG si domenii conexe. Peste 100 de participanti la INSPIRO, editia a 2-a

Seria de evenimente INSPIRO, lansata in 2011, aduce o abordare diferita de cea a conferintelor de business consacrate in sectorul FMCG din Romania - Trade Round Table si Progresiv Retail Network, organizate de Progresiv. Astfel, cei peste 100 de participanti la INSPIRO au avut ocazia sa afle viziunea despre leadership, valorile si motivatiile care i-au ghidat in cariera sau in afaceri pe invitatii speakeri la conferinta - lideri din industria FMCG, antreprenori si personalitati din domenii conexe. Acestia au impartasit persoanelor din audienta experientele care i-au determinat sa faca schimbari majore in traseul profesional si in viata si care i-au ajutat sa ajunga unde sunt acum.
 
Primul invitat pe scena de la INSPIRO – editia a doua – a fost Catalin Sfrija, Director pe regiunea Middle East North Africa in cadrul companiei Henkel, pe divizia de detergenti si produse pentru curatenia locuintei. El a impartasit publicului cateva dintre experientele care i-au marcat decisiv traseul profesional si care i-au redefinit scara valorilor personale, precum si propria acceptiune a succesului.

La randul sau, Melania Damian, cea care a fondat agentia de inovare cube innovation dupa o experienta de peste 10 ani in industria bunurilor de larg consum, a introdus publicul de la INSPIRO in aventura intensa a inovatiei in FMCG. De asemenea, publicul a fost introdus si in lumea antreprenoriala de catre speakerii Mru Patel – un antreprenor de origine kenyana indragostit de Romania – si Marius Tudosiei, proprietarul magazinului Bacania Veche.

Lucian Marin, directorul comercial al producatorului Coca - Cola Hellenic Romania si Republica Moldova, a impartasit participantilor la INSPIRO viziunea sa despre motivarea oamenilor din echipa si a dezvaluit lucrurile care il motiveaza cel mai mult.

INSPIRO l-a avut printre invitati si pe Dusan Wilms – cel mai puternic executiv din comertul romanesc, omul care conduce businessul de peste un miliard de euro al METRO Cash & Carry in Romania. El a impartasit publicului viziunea sa despre leadership si cateva experiente care i-au marcat ascensiunea profesionala.

La INSPIRO, participantii au avut ocazia de a afla si cum a castigat Oana Stincel lupta cu cel mai mare inamic al sau, timpul, si ce a determinat-o pe aceasta sa renunte la cariera de succes in multinationale pentru a se dedica familiei, pasiunii sale pentru sport si comunitatii locale.

Ultimul discurs inspirational a fost sustinut de catre Florin Ghinda, un trainer de succes care se afla in spatele proiectului online RomaniaPozitiva.ro. El a vorbit despre regasirea optimismului si a energiei pozitive, lasand audienta intr-o stare exceptionala la finalul INSPIRO.

Progresiv multumeste partenerului conferintei, Coca-Cola Hellenic Romania, si sponsorilor: Agricola, HL Display, Orkla Foods Romania, Elmas si Sens Distribution (distribuitorul pralinelor belgiene Duc d’O).

De asemenea, la finalul conferintei au fost acordate premii foarte atractive, oferite de sponsorii Constance Hotels Experience, Air France si „In Vestiar”, unui numar de trei participanti norocosi, prin tragere la sorti. Premiile au fost: o vacanta exotica pentru 2 persoane in Mauritius, la hotelul Constance Belle Mare Plage, si 2 bilete Air France cu aceasta destinatie; 2 vouchere la atelierul “Vorbeste acum in public” sustinut de Adriana Saftoiu, oferite de IN:VESTIAR. In plus, toti participantii la INSPIRO au obtinut un discount de 10% la inscrierea la atelierul “Vorbeste acum in public”.
 

Brandurile din portofoliu Reckitt
Reckitt își restructurează portofoliul pentru a-și asigura o creștere accelerată
Grupul Reckitt Benckiser anunță un nou proces de reorganizare a companiei în vederea generării unei creșteri acelerate. Acesta prevede o...
angajati fericiti
Săptămâna de muncă de patru zile în România: cum o aplicăm și avantajele sale
În domeniul dinamic al forței de muncă, căutarea echilibrului între viața profesională și cea personală a condus la noi forme de organizare...
AAylex One restaurant Cocorico in parteneriat cu Auchan
AAylex ONE deschide primul restaurant Cocorico în parteneriat cu Auchan
Grupul AAylex ONE, producătorul brandului de carne de pui Cocorico, demarează un parteneriat cu Auchan Retail România și lansează un nou concept...
ATAC Galati Atac by Auchan hipermarket discounter hiperdiscounter deschidere magazin nou. Vezi mai multe pe revistaprogresiv.ro.
ATAC by Auchan ajunge la cel de-al cincilea magazin
Auchan deschide un nou magazin ATAC Hiper Discount, formatul cu cele mai mici prețuri al rețelei, în Galați, după unitățile inaugurate în...
Logistica Supply chain colete transportatori firma de curierat. Colete trimise de la magazine si parteneri. Vezi pe revistaprogresiv.ro.
Packeta România ajunge la 1.800 magazine online și selleri parteneri
Packeta România, platformă digitală globală pentru ecommerce, parte din Packeta Group, anunță extinderea rețelei de magazine online și...
Nestle_rezultate financiare primul semestru 2024
Nestlé România, creștere organică de trei ori mai mare decât media grupului
Grupul Nestlé a înregistrat pentru primele șase luni ale acestui an o cifră de afaceri de 45 de miliarde de franci elvețieni, marcând un avans...