FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Peroni Nastro Azzurro te invita sa descoperi harta culinara a Italiei (P)

Peroni Nastro Azzurro te invita sa descoperi harta culinara a Italiei (P)

Peroni Nastro Azzurro a pregatit o incursiune culinara in arta ospitalitatii, dezvaluind publicului secretele unei gazde perfecte, in cadrul unor show-uri de live cooking desfasurate in 8 dintre cele mai prestigioase restaurante cu specific Italian din Bucuresti, Constanta, Brasov si Timisoara. De la ingredientele care dau savoare unei cine in stil italian, la detaliile rafinate ale decorului, pana la placerea conversatiei cu cei dragi, Peroni a pus inca o data la dispozitia oaspetilor surse de inspiratie pentru a savura o cina in stil Italian si a deveni, la randul lor, gazde desavarsite.

Serile calde, asa cum a fost cea petrecuta la Trattoria Buongiorno Lido, au devenit gratie Peroni Nastro Azzurro adevarate calatorii culinare in Italia, in care invitatii au avut ocazia sa invete cum sa organizeze o cina perfecta si sa redescopere bucuria de petrece timp alaturi de cei dragi. Cu ajutorul unui bucatar, care  a avut grija sa spuna nu doar povestea preparatelor, ci si a regiunilor din care provin, preparatele servite au descris pentru invitati un adevarat traseu in zonele Italiei pe care orice gurmand le poate recunoaste cu usurinta.

De la Emilia-Romagna, trecand prin Toscana, Campania, Sicilia si ajungand in Abrazzo, atmosfera fiecarui punct cheie de pe harta culinara a Italiei a fost redata pentru oaspeti prin aromele preparatelor servite. Ghidati de ingrediente specifice fiecarei regiuni, precum pancetta, mortadella sau otetul balsamic de Modena, de savoarea ierburilor proaspete si de gustul inconfundabil al celui mai gustos gelato, cei prezenti au putut descoperi bucataria compexa a Italiei si aromele ei, de la preparate traditionale la retete contemporane.

Incursiunea desavarsita a simturilor in lumea rafinata a Italiei pe care Peroni Nastro Azzurro a creat-o pentru oaspetii a fost intregita la pasiunea cu care cel mai mic detaliu al decorului a fost pus la punct. Cromatica preparatelor care i-au incantat pe cei prezenti a fost perfect completata de albul imaculat care imbraca mesele, de culorile calde ale luminii, de liniile simple ale decorului si de aranjamentele florale. Acest décor a fost fundalul pe care, pe tot parcursul serii, cei prezenti s-au bucurat de timpul petrecut impreuna si, inspirati de atmosfera, au legat conversatii ce au avut ca baza dragostea impartasita pentru frumos.

Calatoria in lumea bunului gust nu se opreste aici, pentru ca Peroni Nastro Azzurro, berea italiana super premium numarul 1 in lume, pregateste noi show-uri de live cooking in urmatoarele restaurante din tara: in restaurantul Stefano 25 din Timisoara, pe 8 septembrie, in restaurantul A-HA din Brasov pe 25 septembrie si la Trattoria Buongiorno Victoriei din Bucuresti pe 4 octombrie. Descopera si tu arta ospitalitatii si bucura-te de savoarea unei mese in stil Italian, impreuna cu cei mai apropiati prieteni, alaturi de Peroni Nastro Azzurro.

 

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content