FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Participare peste asteptari la PROGRESIV Interactiv

Participare peste asteptari la PROGRESIV Interactiv

A doua editie a evenimentului PROGRESIV Interactiv – Tine-ti magazinul sub control!, dedicat comerciantilor traditionali a reunit peste 80 de participanti, care au venit sa afle despre noile tendinte in domeniul dotarii magazinelor cu echipamente si aplicatii si sa gaseasca raspuns la problemele care apar in respectarea legislatiei privind protectia consumatorilor si siguranta alimentara.

Astfel, Robert Badic, Sales Manager si Daniel Bejan, Business Development Manager in cadrul RBC, furnizor si integrator de solutii IT pentru industria de retail si cea alimentara, au aratat care sunt principalele tendinte in privinta retailului la nivel mondial si au prezentat solutia Retail IQ pentru gestionarea business-urilor din magazinele mici si mijlocii, prin componentele sale de front office, gestiune si back office.

Apoi Alexandru Chiru, Country Manager pe Romania al furnizorului de servicii pentru retail HL Display a prezentat o noua oportunitate de business pentru comertul traditional – solutia de echipamente vrac pe baza recipientelor gravitationale, care asigura o siguranta sporita alimentelor vrac. Echipamentele, care sunt utilizate si in unele hypermarketuri, pot creste cu pana la 30% vanzarile, aducand totodata noi sortimente la comercializare in magazin.

In pauza, participantii au putut sa testeze ei insisi solutiile oferite de RBC si HL Display prin intermediul magazinului alimentar amenajat in foaierul salii de conferinte de la hotelul Ramada Bucharest Parc in care s-a desfasurat evenimentul.

In panelul de discutii “Vine controlul. Cum procedam?” din parte a doua a evenimentului, la care au participat Daniela Coteneanu, inspector in cadrul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Bucuresti, Sanziana Coliba, comisar in cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului si Laura Scutaru, avocat in cadrul Casei de avocatura Coltuc s-a vorbit despre cele mai intalnite reclamatii venite din partea consumatorilor, cum trebuie gestionate ofertele promotionale si cum trebuie etichetate produsele, precum si cum se pot comerciantii feri de amenzi.

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content