FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Hybrid is Toyota! Toyota crede ca toate intrebarile merita raspunsuri! (P)

Hybrid is Toyota! Toyota crede ca toate intrebarile merita raspunsuri! (P)

Fara curiozitate si fara dorinta de a fi mai buni, nu am putea progresa. Noi nu pretindem ca putem ghici viitorul, dar suntem foarte pregatiti pentru ce va urma.
Acum 16 ani, noi am venit cu un raspuns la intrebarea incomoda: cum am putea gestiona cele 2 uriase provocari  - poluarea si pretul in crestere al combustibilului, pe fondul resurselor naturale limitate?

Un posibil raspuns ar fi putut fi: sa incetam cu totii sa mai folosim masinile. Dar noi am aratat ca e posibil si altfel. Si a luat nastere hibridul Toyota. Masina ce este parte a solutiei si nu parte a problemei. Cu ajutorul celor 2 motoare (unul electric si celalalt termic, pe benzina) am facut pasi uriasi spre a optimiza consumul de combustibil si emisiile.

Si pentru ca tehnologia hibrid a fost teritoriul nostru de inovatie, am facut ca hibridele sa fie si cele mai silentioase masini. Iar apoi am venit cu trucuri si gadgeturi care sa va simplifice  enorm experienta sofatului.

Acum, dupa cele peste 5,5 milioane de masini hibrid Toyota vandute in lume, am tras o concluzie minunata legata de hibride: posesorii lor sunt mai fericiti! Sunt lipsiti de stres. Sunt lipsiti de grija pretului pentru combustibil si economiesc bani pentru a-si hrani pasiunile, nu rezervorul. Cutie automata si atat de multa liniste – e ca si cum hibridele s-ar conduce singure!

Hibridele ii fac pe posesorii lor mai fericiti.

www.toyotahsd.ro

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content