FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Cu ochii pe decembrie

Cu ochii pe decembrie

Toate eforturile industriei se indreapta acum spre luna decembrie, o ultima speranta de mai bine pentru acest an. Ritmul uimitor de deschideri de supermarketuri si hypermarketuri din ultimele saptamani ne arata cat de important este pentru marii retaileri sa prinda perioada cu varf de vanzari cu maximum de locatii posibile, cat mai aproape de consumator.

In comertul traditional, lipsa expansiunii in forta pe final de an nu cred ca este tocmai un dezavantaj, ci un avantaj de timp pentru ca pregatirea magazinului pentru Sarbatori inseamna multa munca si multa concentrare pe activitatile cu potential de a aduce un avantaj competitiv in acesta perioada: gasirea produselor de sezon care sa surprinda clientii intr-un mod placut, negocierile cu furnizorii si decorarea spatiului de vanzare in spiritul Craciunului.

De asemenea, este important sa va uitati mai atent la cumparatori pentru a va adapta strategia comerciala la comportamentul lor din aceasta perioada. Euforia Craciunului ii va face cu siguranta mai receptivi la noutati, la produse premium de sezon si mai putin atenti la pret. Pentru orice retailer, acest lucru nu poate insemna decat profit.

Va doresc o iarna profitabila cu vanzari peste asteptari!

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content