FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Consumul moderat de bere aduce beneficii organismului

Consumul moderat de bere aduce beneficii organismului

Tot mai multe studii medicale releva faptul ca un consum moderat de bere are un efect semnificativ asupra starii de bine a oamenilor, deosebit simpla senzatie de placere. Berea este un aliment natural care, consumat cu moderatie aduce un beneficiu concret pentru mentinerea starii de sanatate a fiecaruia dintre noi.

Aliment natural, obtinut prin procesarea plantelor, cu peste 90% apa, berea pastreaza fibrele solubile, consumul moderat asigurand intre 5% si 10% din necesarul zilnic. Continutul de alcool variaza de la 0% la 11 %, cel de carbohidrati de la 0% la 6-7 %, iar numarul de calorii de la aproximativ 13 la 85 la 100 ml. De exemplu, o bere blonda obisnuita, cu 4.5-5% alcool, are aproximativ 40 de calorii la 100 ml.

Principalele proprietati nutritive ale berii sunt conturate prin continutul sau bogat in vitamine, minerale si antioxidanti care provin din materiile prime si care impreuna contribuie la o dieta sanatoasa. De asemenea, berea consumata cu moderatie are efecte benefice asupra reducerii riscului de diabet, osteoporoza si boli cardiovasculare.

Pentru mai multe informatii, puteti descarca studiul integral.

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content