FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Ce este nou in vara?

Ce este nou in vara?

Pentru ca acum este momentul sa fiti „in alerta” pentru a profita la maximum de zilele calduroase si weekendurile care readuc apetitul de consum al romanilor, va oferim o noua editie a suplimentului estival Magazinul Progresiv.

Am analizat categoriile sezoniere de bere, bauturi racoritoare, apa, inghetata si produse de protectie solara pentru a va da cateva indicii legate de tendintele noi in consum, astfel incat sa fiti pregatiti sa va intampinati clientii in magazin cu produsele cele mai relevante pentru ei.

De asemenea, nu ratati materialul „Vara in magazin”, publicat in revista la pag 50, in care puteti gasi idei noi pentru maximizarea vanzarilor si pentru crearea unei atmosfere estivale in interiorul spatiului dvs. de vanzare. Pornind de la elementele ce tin de aspectul interior – mercantizare, curatenie, temperatura optima pentru confortul clientilor - si pana la reconditionarea echipamentelor de frig si eficientizarea stocurilor, magazinul trebuie sa fie pregatit pentru varful de vanzari din vara. La fel si angajatii, care trebuie sa fie mult mai atenti la refacerea stocurilor de produse de impuls.

Nu uitati, vara este un anotimp al oportunitatilor pentru comertul de proximitate, insa doar aceia dintre dvs. care se vor dovedi atenti la detalii si rapizi in reactiile la schimbarile de temperatura vor putea rasufla usurati la finalul sezonului.

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content