FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Ce aduce nou hypermarketul Carrefour Vulcan + GALERIE FOTO

Ce aduce nou hypermarketul Carrefour Vulcan + GALERIE FOTO

Grupul Carrefour deschide, joi, in cartierul Rahova din Capitala cel de-al 26-lea hypermarket din Romania, Carrefour Vulcan, in cadrul centrului comercial Vulcan Value Center, dezvoltat de NEPI in urma unei investitii de 47 milioane euro.

Carrefour va mai deschide si in luna octombire un hypermarket la Targu Jiu, tot intr-un centru comercial dezvoltat de NEPI.

Situat pe Str. Mihail Sebastian,  Carrefour Vulcan este al noualea hypermarket Carrefour din Bucuresti. Magazinul are o suprafata de vanzare de 7.500 de metri patrati, o gama de aproximativ 50.000 de articole si 25 de case de marcat, fiind deservit de 320 de angajati.

Noul centru comercial Vulcan Value Center din care face parte hypermarketul Carrefour este lipit de magazinul Kaufland din cartierul Rahova. De altfel, piata bucuresteana a devenit tot mai aglomerata de hypermarketurile lanturilor internationale. Pe langa cele noua hypermarketuri Carrefour, in Bucuresti mai sunt sapte hypermarketuri Auchan, sapte Kaufland si patru operate de reteaua Cora.

Fata de magazinele deschise anterior, Carrefour Vulcan beneficiaza de echipamente care reduc consumul de energie electrica si a emisiilor de dioxid de carbon:
•    iluminarea prin LED-uri reduce consumul de energie electrica cu 35%.
•    sistemele de refrigerare reduc emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 tone pe an.
•    caldura generata de sistemul de refrigerare este redirectionata catre spa?iile de depozitare anexe magazinelor, eliminand nevoia folosirii unor alte surse de energie.
•    zonele de depozitare marfa sunt echipate cu sisteme inteligente de iluminare care favorizeaza, pe timpul zilei, lumina naturala in detrimentul celei artificiale.

Grupul francez Carrefour este al doilea retailer la nivel mondial. In Romania, Carrefour detine 160 de magazine dintre care 26 hypermarketuri Carrefour, 80 supermarketuri Market, 47 magazine de proximitate Express, 7 magazine de proximitate rurale Contact, precum si un website comert online (www.carrefour-online.ro).

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content