FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Calin Dragan pleaca la Coca-Cola Japonia

Calin Dragan pleaca la Coca-Cola Japonia

Calin Dragan, Directorul General al Coca-Cola HBC Romania & Republica Moldova, va prelua din luna iulie functia de Director de Operatiuni in cadrul Sistemului Coca-Cola din Japonia.

“Aceasta mutare face parte din practicile noastre de dezvoltarea talentelor in cadrul Sistemului. Pana cand se va stabili succesorul lui Calin Dragan in Romania, Michalis Imellos va prelua interimatul pentru functia de Director General al companiei”, au declarat pentru Magazinul Progresiv reprezentantii Coca-Cola HBC.

Calin Dragan, in varsta de 43 de ani, conduce de peste sase ani subsidiara locala a companiei grecesti Coca-Cola Hellenic, lider de piata in industria bauturilor racoritoare, cu circa 1.900 de angajati. In momentul numirii sale ca Director General al Coca-Cola HBC Romania & Republica Moldova, in 2005, el a fost cel mai tanar manager ajuns in varful ierarhiei unei companii din grup.
Cariera lui este legata de Coca-Cola Hellenic, unde a intrat in urma cu 18 ani pe pozitia de supervizor de depozit, in Timisoara.
Prima sa experienta de expat a fost in cadrul Coca-Cola Bevande Italia, unde Calin Dragan a detinut functia de Director Comercial, pe o perioada de trei ani.

Sistemul Coca-Cola din Japonia are o istorie de 54 de ani si cuprinde Coca-Cola Japan - subsidiara a Coca-Cola Company din Statele Unite - 12 imbuteliatori parteneri, alte companii afiliate, 29 de fabrici si aproximativ 23.000 de angajati, potrivit datelor oficiale publicate pe site-ul grupului.

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content