FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Aer de primavara

Aer de primavara

Nu stiu la dvs. cum este, dar la noi a venit primavara. Am luat-o putin inaintea anotimpului calendaristic si ne prezentam cu haine noi, luminoase si prietenoase.

Am simtit nevoia de regenerare si sub forma grafica, si de continut, din mai multe motive. Pentru orice publicatie ce se respecta    sta in firea lucrurilor sa treaca periodic printr-un proces de primenire si reajustare, in semn de respect fata de cititori si fata de ea insasi.

Apoi, se cuvine sa marcam marea noastra aniversare din acest an - zece ani de existenta - cu un aer proaspat, care sa aduca o binemeritata adiere revigoranta reputatiei noastre de publicatie profesionista.

Ne-am dori ca schimbarile pe care cu siguranta le veti observa, o data cu acest numar al revistei, sa va transmita si dvs. acelasi spirit de primavara, de reinnoire, intr-un an in care optimismul trebuie sa fie la cote mai inalte ca oricand. Ne asteapta, probabil, pe noi toti ca industrie, multime de greutati sau provocari. Conteaza spiritul cu care le infruntam. Iar acesta trebuie sa fie unul tanar, efervescent, sclipitor. Spirit de invingator.

La fel cum avem nevoie de un tonus la cote inalte, avem nevoie si de informatie de calitate. Desi a ajuns o sintagma desueta, "informatia inseamna putere" capata acum intelesuri noi. Nicicand informatia corecta si aprofundata nu poate fi mai binevenita decat intr-un moment in care reperele se lichefiaza, normalul de ieri este dat peste cap, sistemele se reaseaza dupa reguli noi.

Magazinul Progresiv ramane reperul neschimbat, sursa de informatie de incredere, ca intotdeauna in ultimii zece ani.

Speram ca stradania noastra sa se concretizeze intr-un continut ce va inspira si va motiveaza si intr-o forma care va trimite adieri de primavara. Echipa Magazinul Progresiv va saluta si va ureaza, ca de obicei, vanzari peste asteptari!

 

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content