FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Articole > Aceeasi reteta, executie mai buna!

Aceeasi reteta, executie mai buna!

Ce-ar trebui sa faceti pentru Sarbatorile de iarna, pentru a incheia cu bine inca un an dificil? Nimeni nu are reteta magica si probabil ca nici magia Craciunului n-o va aduce. Raspunsul sta tot in puterile fiecaruia. 

Anul trecut va indemnam sa mergeti pe caile verificate. Imi mentin sfatul, cu amendamentul ca mai multa atentie la detalii si mai multa chibzuinta in aprovizionare vor fi de bun augur. Este clar ca vanzarile vor fi, in cel mai bun caz, la nivelul celor din iarna precedenta, de aceea ar fi bine sa nu va impovarati cu stocuri nevandute. Cred ca diferenta o va face propria dvs. hotarare de a nu lasa lucrurile la voia intamplarii si de a va pregati magazinul la nivelul excelentei. Iar asta nu presupune neaparat un buget consistent, ci o buna colaborare cu furnizorii dvs. „de suflet”, multa imaginatie si ceva mai multa insufletire si zambet din partea angajatilor.

Aveti, in cele ce urmeaza, cate­va sfaturi simple despre cum sa va pregatiti magazinul pentru Sar­ba­torile de iarna. Cu siguranta le stiti, caci le-ati aplicat de multe ori, dar cred ca litera tiparita ramane in continuare utila ca sprijin pentru aducere aminte si sursa de idei noi.
Va doresc o iarna cu vanzari spectaculoase!

Articole Asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content