Berea Skol, relansata in Romania | Progresiv
Berea Skol a fost relansata in Romania, o noutate care o evidentiaza din segmentul de piata din care face parte, folosind in reteta de fabricatie 100% malt.
Pentru noul Skol s-a renuntat total la folosirea oricaror alte ingrediente care nu fac parte din reteta autentica si traditionala de fabricare a berii. In plus, berea Skol cu 100% malt este filtrata la temperaturi controlate sub zero grade, proces care atribuie produsului puritate si prospetime. Relansarea a inclus ?i o schimbare la nivelul ambalajului, iubitorii marcii Skol putandu-se bucura de noua infatisare a sticlelor de 0,5 ?i PET, precum si a dozelor si a six-pack-ului de doza. Noul ambalaj poarta semnatura unui design proaspat, menit sa aduca mai multa personalitate prin tipul logo-ului si prin identificatorii puternici ai marcii: culoarea rosu marcheaza gustul plin, in timp ce verdele evidentiaza, alaturi de imaginea spicelor de orz, naturaletea ingredientelor produsului. Lansarea noului produs se bucura de o campanie nationala integrata - “Skol, 100% malt. Mai bere nu se poate!”. Aceasta a debutat pe 26 aprilie cu primele spoturi TV.
”Skol in 2013 iese in evidenta in segmentul sau de piata prin avantajele competitive si inovatiile aduse atat in reteta, cat si in imaginea marcii. Aceste noutati, dezvoltate original de echipa de creatie, nu fac decat sa ofere consumatorilor beneficii suplimentare precum un produs autentic, o bere cu 100% malt, filtrata la temperaturi sub zero grade, care sunt o garantie a calitatii si a gustului.” a declarat Roccos Cosmatos, Vice-Presedintele de Marketing al URBB.





