Bavarom pune berea Nenea Iancu pe rafturile supermarketurilor | Progresiv
Dupa lansarea la inceputul acestei veri a bereii Nenea Iancu la draft, importatorul de bere Bavarom a demarat din aceasta toamna si distributia la sticla de 0,5 litri, fiind disponibila si pe rafturile magazinelor.
„Nenea Iancu la sticla se afla deja în cateva supermarketuri din Bucuresti, clientii retelelor NIC si OK sau ai Librariei Bastilia, spre exemplu, au facut deja cunostinta cu berea Nenea Iancu la sticla, iar feed-backul este mai mult decat pozitiv”, a declarat Costin Ghindea, director general Bavarom.
Berea Nenea Iancu este o bere premium produsa in Germania dupa un procedeu natural de fermentatie care dureaza 45 de zile. Nenea Iancu se vinde în doua sortimente: bere blonda de tip “Munchner Lager” cu o concentratie de alcool de 4,9 grade si bere alba nefiltrata (tip Weiss), care are în componenta un al patrulea ingredient, maltul din grau, cu o concentratie de alcool de 5,1 grade. Niciunul dintre cele doua sortimente nu include în procesul sau de fabricatie acceleratori de fermentatie.
“Cand am decis sa aducem in Romania prima bere produsa prin fermentatie naturala la 45 de zile, dupa o reteta proprie, stiam ca piata de bere din Romania are nevoie de un produs natural, fara amelioratori. Ne-am dorit sa aducem in Romania si varianta la sticla de 0.5 litri, dupa ce am constatat ca exista o cerere mare pentru acest produs”, a mai spus Costin Ghindea, director general Bavarom.