FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Apivita își extinde portofoliul de produse anti-aging

Apivita își extinde portofoliul de produse anti-aging

După 7 ani de cercetare, Apivita se reinventează și intră într-o noua eră  pe zona tratamentelor anti-îmbătrânire, prezentând noua gamă Beevine Elixir, care declanșează un adevărat restart al producției de colagen, pentru o revitalizare a tinereții pielii.

Gama Apivita Beevine Elixir este rezultatul unei noi tehnologii patentate și are în centrul ei, complexul Propofift, la care se adaugă o infuzie de colagen vegetal, pentru ca ea să poată oferi  o soluție inovatoare de estompare a ridurilor și de îmbunătățirea a fermității pielii pentru un contur redefinit al feței.

Pentru a susține mecanismul de stimulare a tinereții pielii, formulele gamei Beevine Elixir sunt îmbogățite cu colagen vegetal, o alternativă sustenabilă, naturală, recunoscută pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire.

Noua gamă include Ser cu acțiune de lifting, antirid și fermitate, Ulei de masaj facial cu efect de umplere, Cremă antirid & fermitate cu textură lejeră, Cremă antirid & fermitate cu textură bogată, Cremă de noapte pentru regenerarea pielii și Cremă antirid pentru conturul ochilor și al buzelor.

Produsele Apivita conțin formule curate cu până la 98% ingrediente naturale și substanțe active naturale, care nu poluează. Resturile de propolis sunt reciclate în totalitate, Apivitaproduce săpun din acestea, iar resturile de viță de vie sunt transformate în îngrășământ pentru sol. Ambalajele conțin un procent ridicat de materiale reciclate (până la 96% plastic și sticlă).

Produsele Apivita sunt disponibile în farmacii si platforme on-line partenere.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content